Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Gamecam vs Fraps

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    840

    Default Gamecam vs Fraps

    I currently use Fraps, but see that Gamecam is used by people on the QA course. Has anybody had any experience with both? Which is the best in your opinion?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    London
    Posts
    1,494

    Default

    I've no experince of Gamecam.
    But I use FRAPS so nothing to add.
    FRAPS does the job happy days.

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Location
    Northampton
    Posts
    3,887

    Default

    FRAPs has the better quality options but is a bit more memory intensive. If you're using FRAPs, stick with it =)

  4. #4
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Worksop
    Posts
    289

    Default

    On the QA never used anything but FRAPS, use Xsplit for streaming though
    Find me on Facebook Here! Add me on Skype: dcox92
    Subscribe to the YouTubes: http://www.youtube.com/Incedianetwork

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Location
    Northampton
    Posts
    3,887

    Default

    I personally use xSplit for everything, keeps the quality but less on the memory.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    840

    Default

    Thanks guys. I guess that I'll be sticking with FRAPS then.

    Thanks for all your input.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Leicester - England
    Posts
    266

    Default

    Anyone know where i can get a 'free' fraps?
    http://forum.train2game.com/image.php?type=sigpic&userid=11938&dateline=132731  8944

    XBL: BsE Bloodbath

  8. #8
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Sussex
    Posts
    840

    Default

    Quote Originally Posted by BsE Bloodbath View Post
    Anyone know where i can get a 'free' fraps?
    Here ya go:
    http://www.fraps.com/download.php

  9. #9
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Leicester - England
    Posts
    266

    Default

    Quote Originally Posted by MarkMD76 View Post
    Thank youuuuuuuuuuuuu
    Now i can be sad and record my WoW raid's
    http://forum.train2game.com/image.php?type=sigpic&userid=11938&dateline=132731  8944

    XBL: BsE Bloodbath

  10. #10
    Join Date
    May 2011
    Location
    Weston-super-Mare
    Posts
    341

    Default

    XFire tends to have a very good capture suite too which I've found to be on par with FRAPS, having said that I tend to use Camtasia.
    [Steam - Varsh] [PSN - UK-Varsh] [Skype - Keihatsu]
    T2G Games Design student | Revising for the section 2 exam
    Portfolio website up soon! Early in-progress work: http://varsh.no-ip.info/
    Currently looking for jobs.

Similar Threads

  1. how do i get gamecam v2?
    By Shawzy89 in forum T2G QA Tester Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 05-10-2012, 02:30 PM
  2. GameCam
    By Falloutboy in forum T2G QA Tester Discussions
    Replies: 16
    Last Post: 01-10-2012, 09:31 PM
  3. ANybody having issues with GameCam?
    By Paulus magintie in forum T2G QA Tester Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 10-31-2011, 01:55 PM
  4. How to sort out Gamecam???
    By SkitzoSkitz in forum T2G QA Tester Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 09-23-2011, 09:53 PM
  5. GameCam and more (Help)
    By Paulus magintie in forum T2G QA Tester Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2011, 09:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •